Carti

# Florence Scovel Shinn #dezvoltare personala #carti

Cele mai cunoscute carti despre succes din lume, scrise de Florence Scovel Shinn

Editura Librex lanseaza in aceasta toamna unele dintre cele mai asteptate noutati din zona de dezvoltare personala.  Pentru ca tot mai multi oameni au nevoie de ajutor si de sfaturi concrete de la specialisti, cele mai recente lansari ale editurii Librex scrise de Florence Scovel Shinn sunt si cele mai cunoscute carti despre succes din lume. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalitatilor de succes, iar cartile ei, populare in toata lumea, au schimbat vietile a milioane de oameni.

 

Cele patru carti alte autoarei Florence Scovel Shinn,  Jocul Vietii si cum sa-l joci, Usa secreta spre succes, Puterea cuvantului rostit, Cuvantul tau este bagheta magica sunt disponibile pe librex.ro.

„Jocul vietii si cum sa-l joci” - bestseller international

In carte ni se explica modul in care ne putem bucura de lungi perioade de sanatate, prosperitate si fericire. Majoritatea oamenilor considera viata o lupta, dar nu este o lupta, ci un joc. Este un joc ce insa nu poate fi jucat fara cunoasterea legilor spirituale  Autoarea povesteste intamplari adevarate din viata oamenilor pe care i-a indrumat pentru a arata felul in care atitudinea si afirmatiile pozitive reusesc invariabil sa schimbe orice persoana intr-un invingator, capabil sa detina controlul asupra vietii si sa atraga prosperitatea prin cunoasterea legilor spirituale.

 „Ca sa jucam cu succes jocul vietii trebuie sa ne antrenam imaginatia. O persoana cu o imaginatie antrenata pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce in viata ei «orice dorinta dreapta a inimii sale», sanatate, bogatie, iubire, prieteni, perfecta exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.“

 „Cuvantul tau este bagheta magica” - Transforma esecul in succes prin magia cuvintelor!

Cuvantul tau este bagheta magica este o continuare a bestsellerului international „Jocul vietii si cum sa-l joci”, unde cititorii vor gasi principiile acestuia si cele mai importante afirmatii, explicate mai amanuntit.  Cartea ofera oamenilor afirmatiile pe care trebuie sa le rosteasca pentru a-si recapata succesul, sanatatea, linistea si prosperitatea. Fie ca este vorba despre iubire, bani, relatii, sanatate, prosperitate sau cariera, in acest volum vei regasi cuvintele pe care trebuie sa le rostesti pentru o viata asa cum iti doresti.

Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuti profesori de predare a modalitatilor de succes, si-a bazat invataturile pe legea atractiei invocata prin puterea cuvintelor, ajutand astfel milioane de oameni sa-si schimbe vietile. „Omul are puterea de a schimba o situatie nefericita fluturand deasupra ei bagheta cuvantului sau. In locul tristetii apare bucuria, in locul bolii apare sanatatea, in locul lipsei apare belsugul.“

„Usa secreta spre succes” - In fiecare dintre noi exista o usa spre succes

Diferenta dintre oamenii care reusesc si cei care nu o fac este cunoasterea modalitatii de a dobandi succesul. Puse in aplicare, principiile enuntate in aceasta carte te vor ajuta sa atingi si sa mentii succesul in viata ta.

Daca iti doresti sa afli cum poti deschide usa secreta spre succes, aceasta carte este pentru tine. Cartea contine o serie de invataturi, prin care cititorii invata cum sa controleze situatiile si sa elibereze abundenta prin cunoasterea Legii Spirituale.

In aceasta carte, autoarea ne arata cum ne putem bucura de lungi perioade de sanatate, prosperitate si fericire, impartasind povesti adevarate din viata reala, alaturi de afirmatii zilnice, pe care trebuie sa le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

„Puterea cuvantului rostit” – Schimba-ti viata prin puterea cuvantului rostit

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensa, iar acordand atentie acestora, ne putem transforma viata in ceea ce ne dorim. Puterea cuvantului rostit sintetizeaza invataturile lui Florence Scovel Shinn, impleteste aceste cunostinte cu povesti din viata reala, cazuri concrete de oameni care si-au schimbat destinul prin puterea cuvantului rostit. Simplitatea principiilor sale le face usor de aplicat pentru oricine isi doreste viata la care a visat. 

Viata este un joc de cuvinte, cuvantul potrivit iti ofera raspunsul. Schimba-ti cuvintele si schimba-ti lumea, caci cuvantul tau este lumea ta. 

Foarte putini oameni aduc in viata lor ceea ce le apartine de drept. Traiesc la periferia dorintei inimii lor. Intotdeauna pare prea frumos ca sa fie adevarat. Pentru persoana desteptata spiritual nimic nu este prea frumos ca sa fie adevarat. Succesul si fericirea ta depind de stapanirea de sine si de echilibrul tau. Ritmul, armonia si echilibrul sunt cheile succesului si ale bucuriei.   

Toate cartile semnate Florence Scovel Shinn sunt disponibile pe www.librex.ro. In urmatoarea perioada te poti bucura de reducerile de toamna de pana la 85%, la mii de titluri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea