Carti

#februarie #citit #lectura #carti

Ce mai citim in luna februarie: noutati de la LIBREX

Ce poate fi mai entuziasmant pentru un cititor inrait decat aparitia unor carti mult asteptate?

Toate titlurile au preturi excelente, asa ca nu vei regreta cumparaturile. In plus, luna de luna vei descoperi carti noi, ce abia asteapta sa ajunga in biblioteca ta.

Daca nu poti sta fara lectura nici macar o zi, iti recomandam sa intri pe site-ul LIBREX si sa cumperi cat de multe carti online doresti. In continuare, iti prezentam cateva dintre cele mai noi titluri din luna februarie!

Una dintre cele mai asteptate carti este Absint, de Winter Renshaw. Este o carte erotica, dar diferita, care te va tine cu sufletul la gura. Prezinta riscurile discutiilor pe internet si la telefon, intre necunoscuti si intamplari neasteptate, care schimba total vietile personajelor principale. Un director de liceu converseaza de ceva timp cu o femeie necunoscuta, prin intermediul telefoanelor. Chimia dintre ei era de necontestat si fiecare si-ar fi dorit sa transpuna fanteziile in realitate. Numele femeii? Absint. Discutiile dintre cei doi nu erau doar erotice: era o impletire de informatii despre Proust, Hemingway si cele mai ascunse fantezii. Dupa multe nopti petrecute la distanta, directorul Hawthorne si Absint se intalnesc intr-un mod total neasteptat: tanara Absint era de fapt o eleva la liceul directorului.

De la genul erotic trecem spre o serie thriller ce te va tine cu sufletul la gura: Pachet Seria Crima Perfecta. Set 3 carti. Cartile sunt scrise de Holly Jackson si la acest moment sunt considerate bestseller-uri, fiind apreciate chiar si de cititorii critici, indragostiti de genul thriller, care au nevoie de rasturnari de situatie neobisnuite. Seria prezinta aventurile prin care trece tanara Pip, devenita detectiv fara voie. Mai intai si-a dorit sa afle adevarul despre bunul ei prieten care s-a sinucis dupa ce si-ar fi omorat iubita, apoi a investigat disparitia fratelui unui alt prieten foarte bun, iar in volumul final, Pip se gaseste chiar ea intr-o situatie periculoasa, din cauza amenintarilor cu moartea. Daca esti fan al genului thriller, aceste carti vor deveni preferatele tale.

Nu puteam sa nu iti recomandam si o carte de dragoste, insa una diferita, care nu te va plictisi si pe care sigur o vei recomanda tuturor cunoscutilor. Este vorba despre Ipoteza Iubirii, de Ali Hazelwood, una dintre cele mai apreciate carti de pe Amazon si Goodread. Protagonista cartii, Olive Smith este o doctoranda care nu crede in relatiile de lunga durata. Cea mai buna prietena a sa incearca tot timpul sa o convinga de faptul ca merita sa dea iubirii o sansa, asa ca Olive decide sa faca un mic experiment, deoarece instinctul de biolog ii spune ca totul se poate demonstra sau infirma. Astfel, intr-un moment de panica, Olive il saruta pe nimeni altul decat cel mai atractiv profesor, cu o reputatie nu tocmai buna. Surpriza vine abia cand profesorul accepta jocul lui Olive, de a se da drept iubitul ei fals. Povestea lor de dragoste incepe sa se contureze in momentul in care Adam ii este alaturi lui Olive in momentul in care cariera ei pare sa se sfarseasca.

Acestea au fost doar trei dintre noutatile pe care le poti comanda de pe site-ul librarie online LIBREX. Restul le poti descoperi accesand site-ul, la categoria „noutati carti”.

FOTO: www.librex.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea