Carti

#carti de dragoste #carti

3 carti de dragoste nou lansate, pe care le poti comanda de la BOOKZONE

Nu stii ce sa mai citesti vara aceasta? Daca te pasioneaza romanele de dragoste, in continuare iti vom prezenta trei volume nou lansate, pe care le poti comanda de la BOOKZONE!

Primul roman pe care ti-l prezentam in aceasta serie este Scandalul din Malibu, de Tyler Jenkins Reid. Este o carte foarte apreciata si premiata, desemnata "Cel mai bun roman de fictiune istorica" in cadrul Goodreads Choice Awards 2021. Actiunea cartii este plasata in august 1983, cand are loc cel mai asteptat eveniment monden al anului: petrecerea organizata si gazduita de catre Nina Riva pentru a celebra sfarsitul verii. Toata lumea si-ar dori sa ia parte la petrecere si sa stea in preajma clanului Riva. Familia Riva este formata din patru frati, respectiv Nina, supermodel si o persoana foarte talentata la surf, sora ei mai mica, Kit si doi frati de succes: un surfer si un fotograf renumit. Acestia sunt copiii cantaretului Mick Riva si ai lui Evelyn Hugo (cunoscuta din Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo). Petrecerea este in toi, ba chiar scapa de sub control, iar secretele celor patru frati vor iesi la suprafata. Cartea este despre decizia familia Riva de a alege ce va pastra de la oamenii importanti din vietile lor si ce vor lasa in urma.

A doua carte pe care ti-o recomandam a fost asteptata cu sufletul la gura de catre multi cititori. Este vorba despre Finalul, de Elle Kennedy. A cincea carte din seria OFF-CAMPUS raspunde la numeroase intrebari despre celelalte patru volume si protagonistii acestora. Daca ai citit deja primele carti, stii ca fiecare cuplu a trecut prin numeroase incercari. Patru povesti scrise in trei ani dupa absolvirea facultatii. Patru cupluri care au trait clipe frumoase: nunta, cerere in casatorie, casatorie spontana si … o sarcina neasteptata. Care dintre cele patru cupluri au trait fiecare dintre aceste momente? In ultima carte din serie, vei descoperi numeroase motive sa te reindragostesti de personajele preferate si sa le observi evolutia si maturizarea.

Nu in ultimul rand, iti prezentam si o carte foarte populara, considerata fenomen pe Tik Tok si bestseller international. Este vorba despre Complexul fetei cuminti, scrisa tot de autoarea prezentata anterior, Elle Kennedy. De data aceasta, autoarea ne incanta cu o poveste in care s-ar putea regasi foarte multe persoane. Mackenzie Cabot este o tanara de doar 20 de ani care vrea sa multumeasca pe toata lumea. Visul ei este sa se ocupe de mica sa afacere online, insa pentru a-si multumi parintii, va trebui sa mearga intai la facultate. Astfel, se muta intr-un orasel de coasta unde invata studenti bogati. Acolo, il intalneste pe Cooper Hartley, un tip direct si sincer, dar care dispretuieste familiile bogate. Cand o cunoaste mai bine pe Mackenzie, isi da seama ca nu este doar o fata cu bani si se indragosteste iremediabil de ea. Cu toate acestea, Cooper are un secret care le ameninta fericirea. Comanda cartea si afla ce se intampla intre cei doi.

Speram ca ti-au placut cartile recomandate si ca le vei adauga in colectia ta!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea