Cariera

#locuri de munca #it #angajari # oferte de munca

Zeci de oferte de munca in domeniul IT. Afla ce companii fac angajari!

Inginerii IT si cei din productia efectiva sunt cei mai cautati specialisti pe piata actuala a fortei de munca din Romania. Cele mai multe posturi sunt oferite in aceasta saptamana de Oracle, EEU Software sau Endava.

Endava angajeaza pentru Cluj Napoca un technical lead - Java Design Lead, respectiv un senior Java Frontend Web Developer.

Oracle Romania scoate la concurs numeroase posturi pentru filiala sa din Bucuresti. Sunt disponibile urmatoarele joburi: Senior Applications Engineer, Senior Technical Support Engineer, Hardware Presales Consultant, Senior Problem Management Analyst.

Tot in Capitala face angajari si EEU Software. Sunt disponibile 10 posturi de Junior developer/ Programator junior si 10 posturi de PHP developer/ Programator PHP.

Numeroase posturi de ingineri ofera si Flexitronic, un producator de componente electronice din Timisoara. Firma angajeaza Team Engineering Manager, Software Engineer for Embedded Systems, Demand Planner si Senior Mechanical Engineer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea