Cariera

#yahoo! #paypal #sef yahoo # scott thompson

Yahoo! si-a luat sef de la PayPal

Scott Thompson, fostul presedinte al PayPal, a fost numit in functia de CEO al Yahoo!. Principala misiune a acestuia este sa faca fata concurentei cu Google si Facebook.

Compania Yahoo!, renumita pentru solutiile strategice pe care le ofera pe internet, l-a angajat pe Scott Thompson , fostul presedinte al PayPal, la doar patru luni dupa ce fostul CEO a fost concediat pe motiv ca nu a reusit sa ridice firma in fata competitorilor.

Noul CEO va avea responsabilitatea de a creste numarul vizitatorilor pe site-urile Yahoo! si de a atrage mai multa publicitate, in competitia cu Google si Facebook, dar si sa ia decizii de strategie.

Yahoo! a luat in considerare si cesiunea unor active catre Microsoft .

"Nu cred ca acest lucru este posibil, deoarece numai o preluare integrala a companiei i-ar fi acesteia benefica", este de parere Brett Harriss, analist la Gabelli&Co., New York.

"Acum, ca au un nou CEO, acest lucru este imposibil", a continuat analistul.

Compania Yahoo!, fondata in 1994 de catre Jerry Yang si David Filo, a scazut cu 0,9%, o actiune valorand, miercuri, 16,13 dolari pe bursa de la New York .

Valoarea actiunilor Yahoo! a scazut cu 3% anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea