Cariera

#job #cariera #loc de munca

Vrei un job in 2012? Afla ce posturi se cauta

In 2012, se pot angaja foarte usor contabilii, medicii, avocatii specialistii in IT. Pe de alta parte, cei care au pregatire in studii europene, relatii internationale sau comunicare, vor avea dificultati in descoperirea unui loc de munca.

"2012 nu este departe de 2011, deci, probabil, trendul din 2011 va continua. Vor fi cautate meserii in IT, in finante-contabilitate si, bineinteles, mestesugurile, care vor fi in crestere. Cred ca domeniul financiar va descreste, la fel ca si cel bugetar", a declarat pentru Ziarul Financiar Marian Popa, Central and Eastern Europe managing director al Endava .

In opinia lui Gabriel Zbarcea , managing partener la Tuca Zbarcea & Asociatii, in 2012, va creste cererea de specialisti in sistemul medical, invatamant, in cercetare, dar si constructii, agricultura, industria hoteliera, industria usoara.

"Va creste cota avocatilor, caci se intampla multe litigii , cea a medicilor, fie acestia cu cabinete mici, individuale. Se va accentua rolul meseriilor de tip - tocmai pentru ca profesionistii sunt, multi dintre ei, dezorientati in privinta propriului viitor si a felului in care este cazul sa-si contureze cariera, identitatea profesionala", spune si Mihaela Nicola , CEO-ul The Group.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea