Cariera

#munca #marea britanie #joburi # joburi disponibile

Vrei sa muncesti in Marea Britanie? Vezi ce joburi sunt disponibile

Daca vrei sa lucrezi in Marea Britanie, poti face acest lucru, in ciuda restrictiilor temporare impuse romanilor pe piata muncii. Singura conditie este sa obtii un permis de munca si sa inchei un contract de munca temporar.

Daca decizi sa emigrezi pentru o anumita perioada in Anglia, poti alege sa lucrezi ca: angajat cu contract de munca sau ca angajat al unei agentii de munca, unde vei lucra pentru mai multe firme, insa vei fi platit de o singura agentie si liber profesionist.

In ultimul caz poti lucra pentru mai multe companii engleze si vei fi platit de fiecare in parte. Pentru ultima categorie, permisul de munca nu este obligatoriu. Daca totusi, jobul pe care il obtii iti necesita un astfel de permis, il poti obtine de la Agentia de Granita.

In Marea Britanie, un contract de munca nu poate fi modificat fara acordul comun al celor doua parti. Exista si situatii speciale, cand compania este preluata de alta companie. Potrivit legislatiei, noul angajatorul are obligatia de a va acorda un nou contract de munca pentru cel putin doua luni.

Ca infirmier la domiciliu vei primi un salariu de pana la 1800 de lire, ca agent de vanzari vei incasa maxim 1500, iar daca vei lucra ca babysitter vei lua intre 400-600 de lire pe luna. In acest caz, programul de lucru este part-time .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea