Cariera

#cariera #angajari google #job Google # loc de munca google

Vrei sa lucrezi pentru Google? Afla ce calitati trebuie sa ai!

Directorul Google responsabil de administrarea personalului, Laszlo Bock, a dezvaluit presei care este profilul candidatului ideal pentru un post in cadrul companiei.

"Modestia este una dintre caracteristicile candidatului ideal", spune Bock. Acesta argumenteaza prin faptul ca atunci cand au o parere foarte buna despre ei, oamenii tind sa isi atribuie merite care nu li se datoreaza in totalitate.

Directorul Google mai spune ca este foarte important ca angajatii lor sa fie hotarati. Capacitatea de a alege cu repeziciune din mai multe optiuni demonstreaza ca eventualii angajati sunt capabili sa ia decizii si sa si le asume.

Candidatii la posturile puse la dispozitie de Google trebuie sa fie in stare si sa isi motiveze alegerile. Daca sunt intrebati de ce au ales sa citeasca ultimele 10 articole din lista lor de lecturi, cel mai nepotrivit raspuns este "Nu stiu".

Experienta relevanta si realizarile profesionale nu sunt importante pentru administratorul de personal al uneia dintre cele mai importante companii, acesta fiind de parere ca uneori este mai bine sa nu stii exact ce faci, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva o problema.

Foto: thedailybeast.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea