Cariera

#job #salariu #cariera # job bine platit

Vorbesti o limba "exotica"? Iata cum poti castiga 2.000 de euro lunar

Angajatorii au renuntat de mult sa mai puna o conditie esentiala la recrutare limba engleza sau franceza. Cu cat limba straina pe care o vorbesti este mai rar cunoscuta, cu atat ai sanse mai mari de a obtine un post mai bine platit.

Practic, o limba "exotica" te poate propulsa pe o pozitie de manageriala la nivel national sau regional. Motivele sunt multiple, sustin specialistii in recrutare citati de wall-street.ro.

"Fie compania-mama isi are originea intr-o zona geografica unde limba respectiva este utilizata, fie pentru ca desfasoara activitati in relatie cu o tara in care o asemenea limba este uzuala", precizeaza Cristian Seidler, Business Unit Manager al firmei de recrutare Wyser.

Potrivit sursei citate, IT-ul se afla in topul domeniilor care includ la angajare cerinte de limbi straine mai putin circulate, dar ofera si salariu pe masura. Si pentru posturile de manager de achizitii sau manager financiar ori cele de director de vanzari, ai un atu daca vorbesti o limba mai putin circulata. Un post de asistent personal sau unul de office manager, spre exemplu, pot fi platite si cu 2.000 euro, sustin specialistii.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea