Cariera

#concurs #prezentare #vision consulting #team-building #training

Vision Consulting te ajuta sa te perfectionezi

Cariera, individul si echipa au o noua dimensiune in perspectiva echipei vision Consulting. Pentru ca dezvoltarea personala si relatiile in cadrul echipei sunt foarte importante pentru evolutia companiilor, vision consulting ofera solutii de training si team-building, atat pentru firme, cat si pentru cei care vor sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

Echipa Vision Consulting crede ca evolutia poate veni doar prin oameni. De aceea spune ca, pentru a te dezvolta ca si companie, trebuie sa folosesti cateva valori importante: pasiunea, etica, evolutia si oamenii.

Specialistii firmei isi propun intotdeauna ca rezultatul activitatii lor sa fie evenimente de team building memorabile, training-uri si seminarii de dezvoltare personala cu rezultate clare in sensul aptitudinilor si competentelor dobandite. In plus, Vision Consulting ofera solutii in domeniul resurselor umane, care au drept rezultat cresterea performantelor in munca si a responsabilitatii angajatilor.

Pentru noi, cel mai important lucru este sa contribuim la dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant la cursurile noastre. Satisfactia muncii noastre vine cu fiecare zambet primit, cu fiecare strangere de mana pe strada, cu fiecare scrisoare de multumire de la final si cu fiecare revedere. Pentru noi, munca este pasiune si placere, si vom face mereu ca totul sa fie perfect in cursurile pe care le sustinem”, spun membrii echipei Vision Consulting.

Prin cursurile sustinute de ei va puteti imbunatatii abilitatile de vanzari, comunicare si negociere, dar puteti invata si trucuri prin care puteti realiza prezentari de impact. Pentru lista cursurilor organizate de Vision Consulting, puteti vizita pagina de Internet a firmei.

La Vision Consulting totul este de nota 10: trainerii profesionisti, cursurile interactive si adaptate situatiei de pe piata, organizarea, atitudinea si bineinteles, clientii. Prin clientii care au avut incredre in serviciile lor se numara companii precum Procter&Gamble, Bancpost, Oracle Romania sau Samsung. Restul clientilor din portofoliul Vision Consulting ii puteti gasi aici.



Vision Consulting
si Cariere.Acasa.ro te premiaza cu un curs care te va ajuta sa fii autorul unor prezentari care sa iti fascineze auditoriul si te va invata sa utilizezi cu succes metode si tehnici de comunicare, tehnici de gestionare a stresului si a participantilor dificili. Daca vrei sa afli cateva trucuri folosite de oratorii de succes din intreaga lume, atunci participa la concursul nostru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea