Cariera

#germania #medici #munca in strainatate #medici romani

Vezi cat castiga medicii romani in Germania

In timp ce majoritatea romanilor care muncesc in Germania au salarii intre 800 si 1.500 de euro pe luna, medicii romani obtin joburi platite cu pana la 9.000 de euro.

Specialistii care pleaca sa munceasca in Germania obtin slujbe platite cu pana la 9.000 de euro, arata datele furnizate de firmele de recrutare si ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Romaniii care castiga cel mai bine in Germania sunt medicii, care au salarii intre 2.000 si 9.000 de euro, in functie de experienta si de specializare .

Cei care lucreaza in agricultura, castiga in Germania un salariu intre 800 si 1.500 de euro pe luna, similar cu romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, in timp ce salariatii imigranti din sectorul de servicii au un salariu de 1.100 de euro.

In prezent, exista un numar de peste 1.300 de locuri de munca in Germania la care romanii pot aplica. Cele mai multe sanse de angajare le au cadrele medicale, personalul HoReCa si cei pregatititi in domeniul silviculturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea