Cariera

#cursuri creatie #cursuri yoga

Vara incep Cursurile Creative de marketing digital

Cursurile Creative nu intra in vacanta, ci se pregatesc pentru o noi editii de marketing digital si social media. in luna august, agentia de training Creative Business Management, detinatorul platformei Cursuri-creative.ro, a lansat noile sesiuni de cursuri dedicate marketingului digital. Cei care vor participa la sesiunile de pregatire vor putea sa obtina o diploma ECDL acreditata international.

 

Pe 18 - 19 august, trainerul Ionut Condruz va preda notiunile de strategie in marketing digital care ii va ajuta pe cei prezenti sa obtina cele mai bune conversii in campaniile lor. Specialist cu peste 10 ani de experienta, Ionut s-a specializat in conversion marketing urmarind rezultatele unor campanii de digital marketing integrate. in cadrul cursului, trainerul explica notiunile introductive despre folosirea uneltelor digitale precum SEO, Google Tag Manager, Google Analytics si retelele sociale pentru a creste notorietatea unui site. Pe parcursul a doua zile de curs, participantii vor putea sa isi faca propria strategie pentru site-urile pe care le gestioneaza sau doresc sa le dezvolte.

Cursul de marketing digital este organizat de Cursuri-creative.ro de peste 7 ani, timp in care sute de cursanti au trecut pragul agentiei si au invatat cum sa gestioneze campanii in mediul digital. Aceasta este, insa, prima editie a acestui curs care se poate finaliza cu un examen acreditat ECDL si recunoscut in peste 100 de tari. ECDL (Permisul European de Conducere a Calculatorului) este o atestare care permite posesorului sau sa faca dovada competentelor in baza unui standard recunoscut international. La curs participantii vor putea face o simulare de test impreuna cu trainerul si vor aprofunda cunostintele necesare pentru parcurgerea testului de certificare.

Pe 25 -26 august, cei care vor sa aprofundeze metodele de promovare in mediul online pot participa la cursul de Social Media Optimization organizat in parteneriat cu agentia Re7consulting. Expertii in marketing digital din cadrul agentiei sustin doua zile de training intensiv in care participantii vor intelege mai bine metodele prin care pot folosi retelelor sociale ca parte a strategiei lor de promovare. Alexandra Cerbu, trainerul cursului spune ca "strategia de social media marketing reprezinta un rezumat al tuturor lucrurilor pe care iti propui sa le realizezi in social media. Aceasta strategie are rolul de a-ti ghida actiunile si de a-ti stabili o serie de parametri care iti permit sa stii in fiecare moment daca te afli pe drumul cel bun". La cursul ei participantii invata despre modul in care pot implementa cele mai noi trenduri in social media pentru a obtine rezultate optime ale campaniilor.

Cel de-al treilea curs din seria programului de pregatire in marketing digital oferit de agentie Totul despre SEO va fi sustinut in perioada 8-9 septembrie. Cei care se inscriu la cele trei module de pregatire beneficiaza si de reducerea de 15% oferita de agentie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea