Cariera

#site de recrutare #criterii selectie #oameni frumosi #atractivitate

Un site de recrutare ofera joburi doar oamenilor frumosi

Un nou site de recrutare american a initiat o noua metoda de selectie a candidatilor pentru un loc de munca. Acestia promoveaza doar persoanele cu un aspect fizic placut, iar alegerea acestora se face in functie de voturile pe care le primesc de la membrii de sex opus ai comunitatii online, potrivit Time.com.

Astfel, persoanele care vor sa utilizeze serviciile site-ului BeautifulPeople.com trebuie sa stranga un anumit numar de voturi pentru a intra in acest sistem.

Reprezentantii site-ului spun ca aceasta metoda nu este un discriminatorie, ci se bazeaza pe simplul fapt ca oamenii frumosi reusesc sa vanda mai bine.

"Un angajator onest iti va spune ca este mai rentabil din punct de vedere financiar sa recruteze persoane care arata bine. Oamenii atractivi tind sa creeze o impresie mult mai buna asupra clientilor si aduc mai multi bani afacerii pentru care lucreaza", a explicat Greg Hodge, managing director al site-ului BeautifulPeople.

Sursa foto: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea