Cariera

#spatiu de lucru #cariera #birou # consitii munca # relaxare munca #birou relaxare

Un nou trend in cadrul firmelor: spatiile open space dotate cu camere de masaj si mese de ping-pong

Cine nu si-ar dori ca atunci cand ajunge la munca sa inceapa sa se relaxeze si sa se simta ca acasa. De acum inainte, se pare ca angajatii romani ar putea sa intre intr-o atmosfera de vis atunci cand ajung la munca, deoarece tot mai multe firme adopta un nou stil de amenajare a birourilor, dotate cu cafenea, canapele moi, camere de masaj, mese de ping-pong sau sala de gimnastica.

Astfel ca marile companii au inceput sa creeze o atmosfera de lucru foarte relaxanta. Au daramat peretii dintre birouri si au creat spatii deschise, pentru ca angajatii sa comunice mai bine intre ei.

O astfel de companie este WorkLab, care are sediul in Bucuresti, iar amenajarea sa este una deosebita, desprinsa parca din viitor, noteaza wall-street.ro. WorkLab se intinde pe o suprafata de 1.000 de metri patrati, iar investitia in amenajarea sa s-a ridicat la 100.000 de euro.

   

Sursa foto: wall-street.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea