Cariera

#maraton #stele #cv #promovare #viral

Un francez a reusit sa compuna cel mai bun CV din lume

Philippe Dubost, un tanar web developer manager din Franta, a reusit sa elaboreze unul dintre cele mai reusite CV-uri din intreaga lume. In dorinta de a-l promovata cat mai bine, francezul a construit o pagina web (phildub.com) in jurul lui, stilizata intr-o maniera similara celei intalnite la portalul de produse Amazon.com.

La cateva zile de la postarea online, CV-ul a devenit viral, atragand sute de mii de vizualizari datorita faptului ca Dubost a acordat atentie sporita fiecarei categorii.

In acest CV, Philippe Dubost isi precizeaza, printre altele, inaltimea, performantele obtinute la proba de maraton, precum si limbile straine pe care le cunoaste.

Fiecare persoana care acceseaza site-ul poate afla cu cate stele a fost recomandat francezul de fostii clienti. Desi majoritatea recomandarilor primite sunt de cinci stele, exista si cateva notate cu o singura stea. "Destule foste prietene", este explicatia francezului pentru calificativele slabe.

Sursa foto: blitzquotidiano.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea