Cariera

# beneficii defensive #fiset metalic #beneficii

Un fiset metalic de calitate iti poate oferi aceste beneficii decisive!

Un fiset metalic poate oferi solutia ideala atunci cand trebuie sa organizezi activitatile afacerii tale intr-un mod cat mai eficient posibil, iar marele beneficiu ce rezulta in urma folosirii unei astfel de piese de mobilier este obtinerea unui spatiu de lucru “aerisit”, curat si placut. Un alt detaliu foarte important de care te vei bucura odata cu achizitionarea unui fiset metalic este ca, spre deosebire de clasicele dulapuri confectionate din lemn, PAL sau MDF, varianta din metal va garanta o perioada extinsa de folosire fara a se deteriora si fara a necesita eforturi speciale de intretinere.

Durabilitatea de care te bucuri din momentul in care amplasezi un dulap metalic in biroul tau este asigurata, spun specialistii de la viamond.ro, de calitatea si rezistenta in timp a materialelor din care acest mobilier specific este produs, conducand astfel si la o investitie inteligenta pe termen lung.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii cont este utilitatea sporita pe care o ofera un fiset metalic de calitate, acesta acomodand cu succes obiecte, documente sau produse de orice fel. Tocmai de aceea, indiferent daca institutia din care faci parte apartine sferei comertului sau a serviciilor, nevoia de arhivare si stocare va fi adresata ideal de fisetele metalice, iar dosarele, bibliorafturile cu acte sau instrumentele pe care le folosesti zilnic vor putea fi depozitate in siguranta maxima.

Ce-ti poate oferi un fiset metalic?

Dupa cum ai putut citi mai sus, luand in calcul utilitatea si durata de viata, fisetul metalic reprezinta o investitie castigatoare pentru fiecare afacere, indiferent de stadiul de dezvoltare sau industria din care face parte. Aceste piese de mobilier pot fi exploatate mult timp dupa ce investitia este amortizata, iar pretul de pornire al unui fiset metalic standard se “invarte” in jurul valorii de 500 de Lei. Daca doresti sa profiti de optiuni speciale, modele complexe sau unitati de mari dimensiuni, atunci probabil va trebui sa dublezi aceasta suma.

Dat fiind faptul ca sunt concepute si produse pentru situatii diferite de folosire si amplasare, variatele modele de fiset metalic se vor diferentia in functie de dimensiuni, numar de polite, greutate maxima suportata pe fiecare raft sau materialul din care sunt confectionate. Din aceasta perspectiva, putem identifica multiple tipuri de fisete metalice:

- utile in depozitarea instrumentelor, uneltelor sau aparatelor;

- utile in depozitarea, stocarea si arhivarea bibliorafturilor, dosarelor si actelor;

- prevazute cu vopsea ignifuga, materiale termorezistente si tratamente anticorozive pentru depozitarea in conditii de siguranta a substantelor toxice sau periculoase;

- utile in depozitarea medicamentelor si instrumentelor medicale in conditii sigure;

- cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau prevazute cu seif/caseta de valori;

- cu 1-2 usi si polite suplimentare.

Oricand se iveste necesitatea de arhivare sau clasificare a diverselor fise, acte sau oricare alt tip de informatii prezentate pe suport de hartie, achizitionarea modelului potrivit de fiset metalic va prezenta solutia simpla si la indemana. Multumita durabilitatii asigurate de otelul de cea mai buna calitate din care sunt fabricate si proiectarii ingenioase a spatiilor de depozitare din interior, aceste piese de mobilier permit depozitarea in conditii de maxima siguranta si organizarea eficienta a dispozitivelor sau bibliorafturilor.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune preturi si oferte atunci cand achizitionezi un fiset metalic potrivit necesitatilor business-ului tau, viziteaza www.viamond.ro si alege dintr-o gama extrem de diversificata de produse si solutii de depozitare. Alege calitatea si profesionalismul!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea