Cariera

#gestionare noutati # curs de managementul schimbarii #managementul schimbarii

Un curs de managementul schimbarii ne invata cum sa gestionam noutatile pe care (nu) le dorim in viata noastra!

In viata profesionala, la fel ca si in cea personala de altfel, schimbarile sunt inevitabile. Desi este imposibil sa le opresti sau sa le influentezi, nu inseamna ca nu detii deloc controlul asupra situatiei ori a efectelor pe care aceste schimbari le vor avea.

Oricine vrea sa invete mai multe despre acest subiect este invitat sa se inscrie la un curs managementul schimbarii, sustinut de o echipa profesionista, cu experienta in domeniu. Specialistii de Brightway® te vor invata cum trebuie sa procedezi pentru a gestiona schimbarile care apar la locul de munca si pentru a obtine cele mai bune rezultate de pe urma acestora!

Chiar daca schimbarile si incertitudinea fac parte din rutina zilnica, formand ceea ce multi oameni numesc „noua normalitate”, nu inseamna ca acestea nu pot fi gestionate intr-o maniera productiva.

In cadrul unui curs de managementul schimbarii, vei participa la simulari sau vei discuta situatii concrete din viata reala, totul cu scopul de a descoperi care este cea mai adecvata metoda de a interactiona cu acestea. Trainerii Brightway® ofera acces la cele mai recente cercetari in domeniu, precum si la instrumente de management si psihologie comportamentala. Prin intermediul acestora, vei descoperi cum sa comunici schimbarea si cum sa fii influentat pozitiv de aceasta.

Printre cei care au participat la un curs de managementul schimbarii la Brightway® se numara persoane din companii renumite, precum Amazon, OPT Bank, Tiriac Holdings, PRO TV, Raiffeisen Bank si multe altele. Aici, elementele de ordin teoretic au fost corelate cu exemple practice. Descopera mai multe detalii despre un curs de management al schimbarii in continuare!

Ce vei invata in cadrul unui curs de managementul schimbarii?

Inainte de orice, trainingul respectiv pune accent pe autocunoastere, singura metoda de a face fata corespunzator schimbarilor. Prin intermediul modelului Positive Intelligence, vor fi analizate tipare comportamentale in diferite contexte, inclusiv in cele de incertitudine.

Tot aici, participantii vor invata ce inseamna si cum sa puna in practica gandirea laterala. Aceasta va putea fi folosita de intreaga echipa care se confrunta cu diferite schimbari. Rezultatul va fi o repozitionare rapida, marcata de agilitate si flexibilitate.

In cadrul unui curs de managementul schimbarii nu este neglijata nici asertivitatea emotionala, un aspect extrem de relevant in astfel de situatii. Presiunea schimbarilor interne si externe reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea conflictelor, motiv pentru care managerii trebuie sa stie cum sa anticipeze totul si cum sa gestioneze situatia. In plus, la absolvirea cursului, vor sti cum sa puna la punct un plan strategic de actiune.

Procesele, rolurile si modul de lucru din cadrul firmei vor fi adaptate la contextul actual astfel incat obiectivele organizationale sa se alinieze cu cele individuale. Una dintre metodele prin care acest scop va fi atins este reprezentat de explicarea impactului pe care factorii VUCA (volatilitate/agilitate, incertitudine, complexitate, ambiguitate) il au din punct de vedere economic, social si emotional.

Brightway® nu ofera doar un curs managementul schimbarii exceptional, ci diferite programe si traininguri gandite pentru a fortifica succesul unei echipe si, per ansamblu, al unei companii. Investeste-te in strategia de management a afacerii tale, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea