Cariera

#experti britanici # targ de comunicare #training

Training in comunicare cu experti britanici

Renumita institutie britanica de training, International School of Communication va organiza, in parteneriat cu agentia Creative Business Management, cea de a patra editie a programului international de training in comunicare. Cursurile se vor desfasura la Bucuresti, in perioada 7-10 iunie 2018 si cuprind patru module de o zi cu teme diferite din domeniul comunicarii.

 

Anul acesta organizatorii au completat programul cu un curs nou, adaptat celor mai noi cerinte din domeniul comunicari digitale. Tema cursului este Content writing in digital si social media si va fi sustinut de catre Desiree Banugo, un profesionist in campanii de marketing digital care are in portofoliul sau companii precum Yahoo, IMB, Shell, Jaguar, Vodafone si altii.

Prima zi de training este dedicata cursului de Strategii avansate de PR si comunicare. Sustinut de expertul in comunicare Kelly Freeman, cursul se adreseaza specialistilor in domeniu si antreprenorilor care inteleg nevoia unei strategii in procesul de comunicare. Trainerul va pune accent pe comunicarea strategica, principalele teme pe care le va aborda sunt principiile si elementele esentiale ale strategiei de comunicare, identificarea publicului tinta si segmentarea eficienta a acestuia, stabilirea obiectivelor de comunicare, tactici, pozitionare si integrarea elementelor importante.

in cea de-a doua zi se va desfasura cursul de Strategic event management. Cursul isi propune sa duca activitatea de organizare de evenimente la un nivel strategic. Pe parcursul celor 8 ore de curs, trainerul va trece prin cele mai importante informatii legate de setarea corecta a strategiei evenimentului. Aceasta abilitate va folosi organizatorilor de evenimente sa abordeze cu profesionalism organizarea evenimentelor, atat in raport cu clientul cat si cu furnizorii.

Cursul de Internal communication, programat pentru a treia zi, este un masterclass de comunicare interna sustinut de Kelly Freeman. Trainingul este structurat pe patru module fiecare concentrandu-se pe un anumit set de concepte cheie: Principiile comunicarii interne, Strategii si planificare in comunicarea interna, Platforme si canale ale comunicarii interne, Campanii si programe de comunicare interna.

Cel de-al patrulea curs Content writing in digital si social media si va fi sustinut de catre Desiree Banugo si se va desfasura pe 10 iunie. in cadrul acestui modul, participantii vor afla care sunt cele mai noi tactici de utilizare a retelelor sociale in scopul promovarii si pozitionarii corecte a unui brand. Cu ajutorul exercitiilor practice, trainerul va evidentia notiuni de content writing in social media si va lucra impreuna cu participantii la crearea unei strategii de social media.

Costul unui modul de o zi este de 275 de euro pentru participantii care isi rezerva locul in early bird.

International School of Communication este una dintre cele mai bine cotate institutii de training din Marea Britanie, avand si un centru de training in Dubai. La cursurile ISOC participa o mare varietate de cursanti, de la ofiteri de presa la prim-ministri. ISOC este detinuta si condusa de Pinnacle International, cea mai mare companie de training in comunicare si PR din lume. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, institutie a Guvernului Britanic responsabila cu acordarea de calificari companiilor de training.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea