Cariera

#someri #anofm #venituri #indemnizatii somaj

Topul celor mai bogati someri din Romania. Iata ce sume castiga fara sa munceasca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a dat publicitatii cele mai mari indemnizatii de somaj, dar numele persoanelor care incaseaza sume de peste 3.000 de lei lunar din somaj.

Pe primul loc in clasamentul celor mai bogati someri din Romania se afla un fost director al unei societati comerciale din Botosani, care incaseaza lunar o indemnizatie de 5.755 de lei, cea mai mare suma pe care o are un somer din Romania. Potrivit datelor ANOFM, in Romania sunt inregistrate sase persoane care castiga o indemnizatie de somaj de peste 3.000 de lei.

Pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati someri se regaseste o persoana din Satu Mare, tot un fost director, insa economic de data aceasta, care are o indemnizatie de somaj lunara de 4.023 de lei.

Pe locul al treilea se pozitioneaza un director economic din Bucuresti, care are un somaj de 3.630 de lei.

Pe cea de-a patra pozitie se afla un fost sef de serviciu din judetul Ilfov, care castiga stand acasa nu mai putin de 3.082 de lei. Pe locul al cincilea se claseaza un expert in forta de munca si somaj din Hunedoara, care are o indemnizatie lunara de somaj de 3.077 de lei.

Cel de-al saselea cel mai bogat somer din Romania este un fost director de proiect din Prahova, care primeste un somaj de 3.074 de lei pe luna.

Sursa foto: adevarul.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea