Cariera

#google #job Google #dezavantaje Google

Top 4 dezavantaje in a lucra la Google

Google este unul dintre cei mai apreciati angajatori, la care orice persoana si-ar dori sa lucreze. Totusi, se pare ca lucrurile nu sunt atat de minunate precum cred unii, iar angajati ai acestei celebre companii spun ca exista si numeroase dezavantaje in a lucra la Google. Iata cateva dintre acestea.

1. Snobismul

Unul dintre angajatii Google a marturisit ca, desi credinta comuna este aceea ca nivelul de pregatire al inginerilor este unul foarte bun sau mediu, in realitate, pregatirea lor este una mediocra. Foarte multi angajati sunt extrem de aroganti si toti se cred mai buni decat ceilalti. Asadar, discutiile obiective sunt destul de rare, din moment ce toata lumea este impartita in teritorii.

Angajatul a recunoscut, de asemenea, ca din aceasta cauza, in companie este o atmosfera destul de rece, mai ales ca rapiditatea si eficienta sunt reguli de aur, de la care nu te poti abate nici macar o secunda.

2. Gasesti cu greu sentimentul de implinire

Tanara angajata la Google, Jacqueline Sahagian, a mai recunoscut ca in cadrul companiei este foarte dificil sa obtii satisfactii, mai ales ca munca pe care o faci este una intelectuala, iar la un moment dat poate deveni foarte plictisitoare. Ea spune ca aceia care isi gasesc cu adevarat implinirea pe plan profesional sunt cei care trec peste bariera de angajare a Google.

3. Lipsa totala a intimitatii

Lui Jacqueline Sahagian, care a lucrat timp de trei ani la Google, i-a fost destul de greu sa plece, insa factorul care a facut-o sa ia hotararea de a parasi aceasta companie a fost lipsa totala a intimitatii, Google fiind foarte severa in ceea ce priveste timpul pe care angajatii il petrec la munca.

4. Promovarea se obtine cu greu

Jacqueline a marturisit ca in cadrul companiei Google este foarte dificil sa promovezi, mai ales daca esti un simplu lucrator si nu ai o functie destul de buna.


Sursa foto: unimedia.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea