Cariera

Studioul de videochat, locul in care orice vis se poate implini!

Putine ramuri economice se pot lauda, in ultimii ani, cu o dezvoltare asemanatoare cu aceea cunoscuta de site-urile de divertisment pentru adulti. Prin urmare, este redus si numarul angajatilor din Romania care ating un nivel al castigurilor macar apropiat cu cel al unui model dintr-un studio de videochat.

 

Iata care sunt principalele avantaje aduse de alegerea acestei profesii!

Oportunitatile oferite de domeniul videochatului

O cariera in industria de divertisment online pentru adulti este posibila pentru orice fata, cu conditia sa fi implinit 18 ani. Nu este nevoie de experienta prealabila, deoarece echipele experimentate din cel mai bun studio videochat pot oferi o pregatire excelenta chiar la locul de munca.

Astfel, fiecare model beneficiaza, in primele 5 zile de activitate, de sprijinul unei colege trainer, care o invata toate aspectele teoretice si practice legate de munca pe care urmeaza sa o desfasoare. In paralel, ea primeste cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj.

Activitatea este 100% legala, reglementata printr-un contract in care sunt clar enuntate drepturile si obligatiile fiecarei parti. Veniturile sunt transparente, impozitele platite la zi, iar sumele nete castigate sunt virate in contul oricarei banci din Romania doreste modelul.

Programul este flexibil, fetele putand alege intre ture de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte. In primele trei luni, se ofera un castig garantat de 1 000 de dolari pe luna, iar apoi exista un sistem de bonusuri consistente, precum si posibilitatea de a contracta credite avantajoase, fara dobanda.

Unde poti face videochat in Bucuresti?

Studio20, cea mai prestigioasa companie din domeniul industriei de divertisment pentru adulti, detine mai multe locatii in Bucuresti, unde modelele pot sa se afirme in conditii de maxim profesionalism si sa ajunga la castiguri de zeci de mii de dolari in fiecare luna.

Aflat in cladirea City Business Center, studioul de videochat Bucuresti Unirii are 35 de camere tematice unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, beneficiind inclusiv de zone de relaxare, jacuzzi, masaj, cafenea si restaurant. Echipa este una experimentata, care a condus spre succes si recunoastere internationala numeroase fete.

Studioul de videochat Bucuresti Victoriei se intinde pe doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center, unul cu vedere chiar spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti. Exista 20 de spatii de lucru, cu o suprafata medie de 25 de metri patrati, decorate astfel incat fetele sa poata implini cele mai diverse fantezii ale membrilor.

Double D este un studio de videochat care se remarca prin faptul ca este condus de doua dintre cele mai de succes modele din Romania. Raquelle Diva si Devious Angel au castigat sume impresionante de bani si premii internationale prestigioase, iar acum au ajuns sa managerieze propriul studio, situat pe Splaiul Independentei, la nr. 291-293, etaj 9.

Eva Agency, aflat in Piata Victoriei, nr. 165, este specializat Flirt4Free si te ajuta sa ajungi rapid un model de top, cu o cariera stralucitoare in domeniu. Aici poti sa inveti tainele seductiei online chiar de la Eva, cel mai bun model din lume pe site-ul Flirt4Free mai multi ani consecutiv. Alte fete, precum Nora Grace, Jeessy sau Madison Locke au obtinut incasari lunare de peste 15 000 de dolari.

Alege locatia care ti se potriveste si vei putea deveni una dintre numeroasele femei care si-au implinit cele mai indraznete visuri facand performanta intr-un studio videochat!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea