Cariera

#cariera #angajari # angari studio modern # studio moderna

Studio Moderna da startul unei noi campanii de angajari

Studio Moderna, firma slovena care detine brandul de saltele Dormeo si serviciul de teleshopping Top Shop, da startul unei noi campanii de angajari. Pana la sfarsitul anului, subsidiara locala a firmei va angaja 100 de persoane in mai multe orase din Romania: Constanta, Focsani, Craiova, Cluj-Napoca, Costinesti, Sibiu, Bucuresti

"Profilul principal cautat este de vanzari si management. Recrutam in special pe parte de entry level, oameni cu potential sa devina foarte buni vanzatori. Trebuie sa fie candidati cu entuziasm, atitudine pozitiva si aptitudini de negociere, pentru a incheia vanzari fie prin telefon, fie in magazinele noastre", a declarat Zoltan Pilecki, directorul general al Studio Moderna Romania.

Pilecki a precizat ca abilitatile candidatilor vor fi testate in cadrul unor centre de evaluare. Ulterior, dupa angajare, se vor face traininguri specializate (comunicare, vanzari, relatii clienti, marketing direct etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea