Cariera

#recrutare #angajare #sanse angajare #secrete recrutori

Secrete de la recrutori care te ajuta sa iti maresti sansele de angajare

Specialistii in resurse umane au identificat noi tendinte in ceea ce priveste piata muncii. Acestia sustin ca majoritatea joburilor trec printr-un proces de transformare radicala, iar angajatorii nu mai pun miza pe experienta profesionala. Iata ce calitati trebuie sa ai mai nou pentru a-ti creste sansele de angajare:

Miza pe expertiza

Expertii in resurse umane sustin ca expertiza este unul dintre cele mai importante criterii de selectie a candidatilor. Acum, angajatorii nu mai mizeaza pe experienta profesionala, ci pe o atitudine deschisa a candidatilor, prin care acestia isi arata interesul spre dezvoltarea continua si imbunatatirea abilitatilor.

Proiecte, nu functii

Piata muncii de astazi se orienteaza din ce in ce mai mult spre performanta. Locurile de munca sunt vazute ca responsabilitati, iar angajatorii cauta persoane competente, dornice sa capete experienta, si nu functii. In viziunea marilor angajatori, candidatii de top trebuie sa se prezinte cu numeroase proiecte si activitati la interviuri, in cazul in care vor sa isi mareasca considerabil sansele de angajare.

Sursa foto: finantistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea