Cariera

#angajati romani #viata personala #joburi romania

Romanii, angajatii cu un echilibru precar intre munca - viata personala

Echilibrul munca - viata personala s-a imbunatatit la nivel global, insa Romania este cu opt procente sub media globala, potrivit unui sondaj Regus. La acest sondaj au participat peste 16 mii de angajati si oameni de afaceri din 80 de tari.

Cele mai slabe valori ale indicelui munca - viata personala s-au inregistrat in Germania, Marea Britanie, Belgia, Japonia si Franta, iar cele mai ridicate in Mexic, Brazilia si China.

Pe plan global, aproape 60 la suta dintre angajati au afirmat ca muncesc mai mult ca in 2010 si ca pe timp de criza si-au luat mai multe obligatii la serviciu decat o faceau acum doi ani. In topul tarilor ai caror angajati sau oameni de afaceri au declarat ca muncesc mai mult ca in 2010 se afla China, India si Germania.

Angajatii din Brazilia, India si Statele Unite ale Americii sunt in topul celor care au declarat ca si-au luat mai multe atributii de serviciu fata de cate isi luau in 2010, iar cei din Belgia, Canada si Marea Britanie au raportat ca a crescut procentul angajatilor supraaglomerati.

Angajatii din China, India si Germania sunt cei care petrec cel mai mult timp departe de viata de familie. Angajatii din Germania sunt cel mai nemultumiti, iar cei din China, Belgia si Japonia sunt sub media globala in ceea ce priveste timpul liber pe care il au.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea