Cariera

#locuri de munca #joburi #administratia publica

Peste 250 de locuri de munca in administratia publica

Guvernul a lansat astazi, 16 septembrie, un portal nou de joburi, denumit posturi.gov.ro, unde pot fi gasite cele mai noi informatii privind piata muncii. In acest moment, pe site sunt disponibile peste 250 de locuri de munca in domeniul administratiei publice locale si centrale in intreaga tara.

Anunturile de joburi prezinta detaliat posturile vacante, modalitatile de aplicare a CV-urilor si informatii utile despre cum se desfasoara selectia candidatilor.

Persoanele care sunt in cautarea unui job pot consulta noul site in functie de localitatea dorita, dar si cu ajutorul unor cuvinte-cheie sau nivelul de pregatire necesar pentru ocuparea unei anumite pozitii.

Noua intiativa a Guvernului este o continuare a proiectului PublicJob.ro, lansat in anul 2012 de catre Cristian Botan, consilier pentru transparenta in administratia publica al premierului Victor Ponta.

Sursa foto: evasile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea