Cariera

#cariera #locuri de munca #targ online #targ joburi

Peste 200 de joburi la Targul online de cariera

Companii nationale si multinationale din sectorul bancar, servicii financiare, IT&C, inginerie, telecomunicatii si retail cauta proaspat absolventi in cadrul Targului online de cariera. Angajatorii ofera peste 200 de oportunitati de cariera, programe de trainee si internship.

Targul virtual se adreseaza tinerilor cu studii superioare care au acumulat anumite competente de lucru prin implicarea in activitati de voluntariat, practica sau initiative proprii, in ciuda lipsei de experienta.

Cunoasterea unor limbi straine, abilitatile de comunicare, receptivitatea si proactivitatea reprezinta cele mai importante competente de care tinerii trebuie sa dea dovada. Cei interesati isi pot inscrie CV-ul pe platforma online pana pe 15 august 2012.

Pe platforma online se gaseste si un ghid practic de angajare, alcatuit din articole care contin sfaturi legate de procesul de recrutare, de provocarile primului job sau de strategiile de negociere a salariului.

De asemenea, vizitatorii au posibilitatea de a castiga premii precum un laptop sau una dintre cele 10 sedinte de consiliere in cariera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea