Cariera

#lege #pensie #dezbatere #pdl #partide

PD-L, UDMR si minoritatile vor scaderea varstei de pensionare la femei

Liderii partidelor care au participat la consultati au declarat ca este necesar ca , a educatiei si Legea salarizarii unitare sa fie adoptate cat mai repede, informeaza Ziare.com.

Premierul Boc a declarat ca legea pensiilor trebuie promovata cat mai rapid. Aceasta lege este necesara pentru romani si este o obligatie a Romaniei in cadrul acordurilor pe care le are cu forurile internationale.

Reprezentantii PDL, UDMR si cei ai minoritatilor au anuntat ca sustin modificarea varstei de pensionare pentru femei la 63 de ani, propusa de presedinte. De asemenea, reprezentantii acestor partide sunt de acord cu adoptarea cat mai rapida a Legii pensiilor, retrimisa de Traian Basescu in Parlament.

 

Astazi va avea loc, la ora 19.00, o intalnire a coalitiei. La sedinta se va discuta despre modul de promovare a legilor ce trebuie adoptate cu prioritate.

La intalnirea de astazi au participat doar partidele PD-L, UDMR, UNPR si minoritatile. PNL si PC au respins invitatia la dezbatere inca de vineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea