Cariera

#job #sef #seductie sef

Pasi simpli sa-ti seduci seful ca sa obtii ce vrei de la el, fara sa stie colegii!

Seful este mereu persoana care poate sa ajute sa iti deschizi mai multe porti in cariera si poti sa grabesti acest lucru chiar daca esti o persoana foarte competenta folosindu-te de simplul fapt ca esti femeie.

Sa recunoastem ca de multe ori la locul de munca este foarte confortabil daca intram in gratiile sefului nostru, tocmai de aceea pentru a face lucrul acesta este nevoie sa stim o serie de tehnici de a-l seduce pe sef si de a obtine ce ne dorim, fara sa starnim suspiciuni.

Metodele pe care le poti folosi pentru a-l face pe seful tau sa te doreasca foarte mult si sa isi doreasca sa te aiba apoapre si sa te ajute pe toate planurile sunt cat se poate de simple iar daca sunt folosite corect iti pot da un imbold imens in cariera. Unicul lucru pe care ar trebui sa nu il faci repede, din cauza ca este o imensa eroare pe care multe dintre femeile care doresc sa avanseze o fac, este sa faci sex cu seful tau foarte repede. Indicat ar fi sa nu faci sex cu el absolut deloc din cauza ca imediat dupa ce te va avea va dori sa scape de tine cat mai repede.

Citeste continuare articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea