Cariera

# conferinta cariera #femei de cariera #conferinta

Participa gratuit la conferinta "Femei de cariera"

Pe 12 mai 2015, te invitam la a treia editie a conferintei “Femei de cariera”, organizata de Woman2Woman.ro. In cadrul evenimentului, invitam femei de cariera, femei puternice, cu o bogata experienta personala si profesionala, dar si specialisti care sa le impartaseasca cititoarelor noastre din experienta antreprenoriala ori din perspectiva specialistului.

 

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti in pagina conferintei.

Daniela Zeca Buzura (TVR, jurnalist, scriitor), Elisabeta Moraru (Industry Manager la Google), Maria Dobre (Manager Dinamica Comerciala la Carrefour Romania), Dana Nae Popa (Managing Partner pastel), Flori Dragomir (Vicepresedinte Sentimente.ro), Cori Gramescu (antrenor fitness si nutritionist LadyFIT), Irina Cordoneanu (moderator si realizator TVR), Madalina Dinca (director agentie Marshal Turism), Andreea Dogaru (fashion designer) vor discuta despre antreprenoriat, despre ce inseamna sa obtii jobul mult ravnit, care sunt povocarile unor domenii de nisa sau cum impaci cariera si viata de familie.

Daniela Zeca Buzura este scriitoare, critic literar, jurnalist, realizator radio si TV si doctor al Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti. In perioada 2004-2012, a ocupat si pozitia de director al postului de televiziune TVR Cultural.

Elisabeta Moraru are peste 10 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Ea este de aproape un an Industry Manager la Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft. Ea detine un Doctorat in sociologie si Masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Dana Nae Popa este Managing Partner al agentiei pastel, pe care a infiintat-o in anul 2006, impreuna cu Ioana Mucenic. Calatoria a inceput in doi, iar acum sunt o echipa de 30 oameni. Astfel, au ajuns la 50 de clienti, iar cu unii dintre ei colaboreaza de ani de zile.

Flori Dragomir a intrat in lumea www in urma cu 15 ani, iar de 14 conduce site-ul numarul 1 in dating din Romania. Deloc intamplator, Sentimente.ro a fost fondat alaturi de Dani Dragomir, sot si partener de afaceri. In portofoliul pe care il administreaza se mai afla si Acasa.ro, Comunicatedepresa.ro sau TeamDeals.ro.

Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates si creator de programe de group fitness si nutritionist, este si ownerul salii de aerobic – LadyFIT. De-a lungul timpului, a coordonat programul de antrenament al multor vedete din Romania.

Irina Cordoneanu (moderator si realizator TVR) a inceput munca de jurnalist la Sectia Politica a Cotidianului „ORA”, a trecut apoi la televiziune, unde a fost, pe rand, reporter si coprezentator la Prima TV, prezentator Pro TV Cluj, Antena Cluj, realizator Antena 2 si Antena Stars, pentru ca acum sa realizeze si sa modereze emisiunea “Plusuri si minusuri” de la TVR1.

Madalina Dinca (director agentie Marshal Turism) are o vasta experienta in management si strategie de business in domeniul turismului.

Andreea Dogaru (fashion designer) a fost votata designerul anului 2014 in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, detine o fabrica la Craiova si este furnizorul mai multor magazine de fashion.

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (Jurnalist TV). Dorina are o experienta de aproape 10 ani in televiziune si, de joi pana duminica, prezinta Telejurnalul, impreuna cu Mircea Radu.

Participa GRATUIT la conferinta “Femei de cariera”. Inscrie-te AICI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea