Cariera

#pareri #fotograf hotelier #fotograf

Pareri despre job-ul de Fotograf Hotelier

Conceptul de fotograf hotelier este unul relativ nou in domeniul fotografic. Daca la prima vedere, gandul iti fuge la fotografiatul hotelurilor, trebuie sa stii ca tipul acela de fotografie se numeste fotografie imobiliara.

In Romania, termenul de fotograf hotelier este folosit de catre cei de la PhotoHotel. Astfel, fotograful hotelier este acea persoana care abordeaza turistii din unitatile hoteliere, comunica cu acestia si le propune sedinte foto. Activitatea se desfasoara in principal in hoteluri din Spania, Insulele Canare si Grecia. Este un nou tip de job ce combina abilitatile fotografice cat cu abilitatile de vanzare si placerea de a lucra intr-o tara straina.

Pentru ca nu stim foarte multe despre acest nou tip de job, am apelat la pareri ale celor care lucreaza sau au lucrat alaturi de PhotoHotel, singura companie din tara care angajeaza romani pentru acest tip de job.

Ce se intampla cand primesti provocarea unui astfel de job intr-o tara straina? Am pus mai jos cateva pareri ale angajatilor:

Elena Benea

Eu o sa va spun cu ce ma ajutat jobul asta: sa ma descopar ca persona; sa fiu mai sigura pe mine datorita increderi care mi au oferit-o; sa vizitez locuri minunate si diferite de fiecare data, sa avansez din punct de vedere profesional, sa invat foarte multe mai ales fotografie si nu in ultimul rand sa imi fac niste prieteni minunati. Nu trebuie sa va fie frica sa incercati ceva nou o sa fie o experienta unica in viata care va va duce intr-o lume diferita fata de ceea de acasa si va va multumi si din punct de vedere financiar depinde doar de voi. Deci cu alte cuvinte va astept!

Andrei Balan

Daca vrei sa descoperi locuri noi, sa intalnesti oameni noi, culturi diferite si sa te descoperi pe tine insuti, PhotoHotel e compania perfecta. in plus conditiile de munca si salariile sunt atractive. Nu va faceti griji daca nu stiti inca sa folositi un aparat de fotografiat. O echipa de profesionisti este alaturi de voi atat pe durata cursurilor de formare cat si in destinatie.

Mihaela Cucos

Experienta mea in cadrul companiei a inceput recent. Este o experienta frumoasa, interesanta, distractiva si de ce nu, productiva. Alaturi de membrii companiei, am invatat lucruri noi si utile. Este una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am avut si oricand as recomanda-o si altora.

Multumesc pentru acest prim-sezon, pentru lucrurile frumoase si utile de care am avut parte, pentru locurile exotice in care am avut ocazia sa fiu si pentru oamenii frumosi care fac parte din aceasta echipa. Va multumesc!

Roxana Miclea

Cand vorbesc despre Photohotel, vorbesc despre experienta mea in ultimii 2 ani. O provocare personala si profesionala, intr-o companie si echipa frumoasa, dinamica. Pentru mine este locul in care munca se imbina cu placerea iar oboseala cu distractia, unde imi da posibilitatea sa ma dezvolt ca persoana, sa fiu deschisa mereu lucrurilor noi ce apar si sa stiu sa ma adaptez indiferent de situatie. Pentru toate aceste, Multumesc Photohotel!

Ca o concluzie, putem sa ne dam seama ca este vorba de un job foarte distractiv, care presupune multa munca si poate aduce si oboseala dupa sine. Voi ce ziceti, merita?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea