Cariera

# cautare joburi #joburi # studentii romani

Noi oportunitati de cariera pentru studentii romani

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) lanseaza astazi doua proiecte care vizeaza studentii si absolventii romani cu experienta academica internationala.

Prin intermediul celor doua proiecte, "Smart Internships" si evenimentul de cariere "Hai Acasa!", se doreste facilitarea interactiunii dintre tinerii care studiaza sau au studiat peste hotare cu mediul public si cel privat din Romania.

Programul "Smart Internships" pune la dispozitia studentilor 12 stagii de practica neplatite in cinci institutii publice: Ministerul Economiei, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Tineretului si Sportului si Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Durata internshipurilor variaza de la una pana la trei luni, cu posibilitatea prelungirii.

In ceea ce priveste evenimentul de cariere "Hai Acasa!", acesta se va desfasura atat online, pe platforma interactiva EventLink360, cat si in Bucuresti, la data de 22 iunie. Prin intermediul acestui eveniment, companiile participante vor intra in legatura cu absolventii din universitatile din intreaga lume, noteaza observator.ro.

sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea