Cariera

#tineri fara experienta #angajare #cariera #studenti

Noi locuri de munca pentru studenti si proaspat absolventi

Studentii si proaspat absolventii, fara experienta, indampina adesea dificultati la angajare din cauza lipsei de experienta.

Acestia precum si tinerii care au experienta de doar 1-2 anise pot declara fericiti, deoarece PwC Romania lanseaza campania de recrutare de juniori pentru birourile sale din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau.

In total, compania angajeaza 150 de persoane care sa se alature echipelor de audit si taxe.

Procesul de recrutare este compus din pasi care vin in intampinarea flexibilitatii in comunicare a tinerei generatii. Totul incepe pe pwc.com/beagamechanger de unde candidatii isi vor alege nivelul pentru care vor aplica si vor urma pasii de pe platforma.

"PwC Romania a cunoscut o crestere foarte rapida a cifrei de afaceri in ultimii doi ani, depasind pragul de 200 de milioane de lei, concomitent cu cresterea substantiala a numarului de consultanti. In acest moment avem peste 750 de profesionisti, in 6 birouri din Romania si din Republica Moldova. Avem totodata planuri ambitioase de a continua sa atragem cele mai promitatoare talente de pe piata si a le oferi oportunitati exceptionale de cariera. Suntem constienti ca oamenii sunt activul cel mai valoros al firmei si investim substantial in dezvoltarea continua si in procesul de invatare pe tot parcursul carierei. Nu in ultimul rand, ne concentram pe crearea unei culturi organizationale bazata pe valori, specifica PwC, dandu-le consultantilor nostri posibilitatea de a fi implicati in proiecte complexe, care contribuie la rezolvarea unor probleme importante, atat pentru clientii nostri, cat si pentru societate in ansamblul sau", a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

"Pentru ca traim intr-un secol al vitezei, am simplificat procesul de recrutare si tot ce inseamna preselectia candidatilor se va face online, incepand cu un test de aptitudini si un video interviu. Cautam candidati care sa aiba capacitate de sinteza, care pot privi lucrurile in profunzime, care sunt ambitiosi si isi doresc sa lucreze in echipe pentru proiecte complexe si de impact. Cautam oameni cu background academic divers care poate fi dezvoltat in interiorul firmei", spune Raluca Gadiuta, Manager Human Capital, PwC Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea