Cariera

#job #bani #stabilitate #angajat #salariu

Mai multi romani vor mai degraba mai multi bani decat stabilitatea jobului

Mai multi si abia mai apoi un sigur - asta isi doresc angajatii romani de la lor. Astfel, conform unui studiu realizat de MyJob,  doua treimi dintre angajatii care vor sa-si schimbe jobul cauta un salariu mai mare, in timp ce doar o treime vor un post mai sigur.

Dintre respondentii studiului majoritatea erau persoane care isi cautau un loc de munca, fie ca sa il schimbe pe actualul, fie pentru ca ramasesera fara job . In plus, dintre acestia 18% au mentionat faptul ca vor sa isi gaseasca un in 2009 pentru ca actualul loc de munca nu este unul sigur, in timp ce  32% vor un salariu mai mare.

Conform studiului femeile care nu au loc de munca sunt mai multe decat barbatii aflati in aceeasi situatie. La capitolul varsta, tinerii sunt cei care doar isi doresc un job, in timp ce cei trecuti de 21 de ani vor un salariu mai mare la un job nou . 

Sondajul a fost realizat de MyJob la nivel national in perioada 3- , pe un esantion reprezentativ de peste 10.000 de respondenti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea