Cariera

# anglia locuri de munca # germania locuri de munca # europa locuri de munca #locuri de munca

Locuri de munca in Europa. Iata domeniile in care te poti angaja legal

Europenii angajeaza specialisti intr-o multime de domenii, de la constructii, la industria alimentara, securitate, dar si medicina si asistenta sociala. In total, peste 500 de locuri de munca sunt vacante si asteapta aplicanti, inclusiv din Romania. 

Angajatorii din Spaţiul Economic European anunţă, prin intermediul reţelei Eures România, 576 de locuri de muncă vacante, relateaza Mediafax. Cele mai multe oferte de angajare vin din Germania (236), în această ţară fiind căutaţi 20 de comisionari, 16 operatori stivuitor, câte 15 factori poştali, bucătar/bucătar şef/bucătar specialist, ospătari, lucrători în industria gastronomiei de sistem şi şoferi de tir. 

În Marea Britanie sunt vacante 158 de locuri de muncă: 30 de asistent medical de recuperare, anestezist, 35 de îngrijitor persoane, 15 de asistent medical terapie intensivă, 12 de asistent medical pediatrie, câte 10 de asistent medical pentru centre de îngrijire particulare, dar si multe alte locuri de munca in diverse domenii.

În Republica Cehă sunt disponibile 145 locuri de muncă în producţie, croitorie, prelucrarea lemnului, in timp ce suedezii cauta vopsitori auto, mecanici si tinichigii auto. Mai multe informatii gasiti pe www.eures.anofm.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea