Cariera

#germania #cariera #joburi #lidl #cariere lidl #programatori

Lidl recruteaza IT-isti romani pentru Germania

Retailerul Lidl a dat startul unei campanii de recrutare pentru sediul sau central din Neckarsulm, Germania.

Romanii isi pot depune CV-urile pentru cele opt posturi disponibile in cadrul departamentului Organizare/IT.

Lidl recruteaza un SAP junior developer, care trebuie sa aiba studii de informatica sau studii similare. Se cere competenta pentru modulele ERP, HR, FI, CO, SA sau SRM, precum si experienta in domeniul dezvoltarii cu ABA si obiecte ABAP.

Un alt post disponibil este cel de professional developer pentru aplicatii mobile. Candidatul ideal trebuie sa aiba minimum doi de experienta practica in conceperea, dezvoltarea si implementarea aplicatiilor, notiuni de HTML, CSS, JAVA si XML, dar si cunoasterea limbii engleze si germane.

Pe lista posturilor oferite de Lidl in Germania mai figureaza: junior consultant sisteme pentru magazine, SAP basis professional, consultant (f/m) SAP retail, consultant (f/m) aplicatii mobile, consultant (f/m) E-procurement (SAP SRM) si consultant (f/m) proiecte IT – sisteme pentru managementul energiei si sistemul de control al cladirilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea