Cariera

#post #job #cariera #angajari #kaufland

Kaufland recruteaza personal. Afla in ce domenii sunt posturi disponibile!

Reteaua de hipermarketuri Kaufland a deschis in acest an sase noi magazine in Romania si continua campania de recrutare in diferite orase, conform realitatea.net.

Kaufland are nevoie de multi angajati in Ploiesti, Calarasi si Medgidia, localitati in care vor deschide magazine pana la finele lui 2011. Sunt disponobile posturi de casieri, lucratori comerciali, functionari, informatii clienti si primitori distribuitori.

Cerintele la angajare sunt minime: studii medii si disponibilitate pentru program flexibil, in timp ce experienta de lucru constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

In Sibiu si Constanta, Kaufland cauta sefi departament case de marcat , in timp ce in Arad, Oradea si Timisoara, retailerul angajeaza directori de magazine mobile.

Pentru Bucuresti si Cluj-Napoca, posturile vacante sunt de manageri financiari, agenti imobiliari , manageri proiecte de constructii si functionari administrativi in Departamentul inchirieri .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea