Cariera

#cariera #loc de munca #fotograf # jobul perfect # cum alegi jobul

Iti place sa calatoresti? Iata 5 joburi care ti se potrivesc perfect!

Calatoriile in lungul si in latul celor 7 continente nu trebuie sa ramana doar un vis. Le poti transforma intr-un mod de viata aducator de venituri. Iata 5 joburi pentru care esti nevoit sa calatoresti:

1. Pilot. Ca pilot, calatoresti in timp ce muncesti si, in plus, ai ocazia sa obtii pachete turistice la preturi mult mai avantajoase.

2. Reporter. Intrucat media s-a mutat in mare parte pe online, ai ocazia sa devii reporter corespondent pentru o revista sau un ziar. Te plimbi, scrii articole si le vinzi publicatiilor.

3. Ghid turistic. Daca vorbesti mai multe limbi straine, ai putea fi ghid turistic. Insa pentru a practica meseria mai trebuie sa iti placa istoria si geografia, dar si sa ai calitati de lider.

4. Fotograf. Site-urile turistice sunt mereu in cautarea unor fotografii inedite. Si cum se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, daca te pasioneaza fotografia si ai un aparat bun poti scoate bani din asta.

5. Arheolog. Arheologii sunt cei care cauta urme ale civilizatiilor stravechi, drept urmare sunt nevoiti sa calatoreasca in toate colturile lumii pentru a face cercetari.

Foto: commons.wikimedia.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea