Cariera

# mark zuckerberg interviu #interviu angajare #facebook #loc de munca #cariera

Iti cauti un job? Ce spune seful Facebook ca trebuie sa faci la interviu!

Prezent la World Mobile Congress din Barcelona in aceasta saptamana, Mark Zuckerberg a dezvaluit cateva detalii despre procesul de recrutare in cadrul imperiului de social media pe care il conduce.

Zuckerberg, care in prezent detine Facebook si What's App, a sugerat ca persoanele care vor sa faca parte din echipa sa trebuie sa-l ajute sa fie un sef mai bun, relateaza dailymail.co.uk. Astfel, acesta a precizat ca testul pe care il da la angajare pretendentilor la un loc in echipa sa este unul foarte simplu. In teorie, cel putin, deoarece practica este mult mai complicata in ceea ce-l priveste pe antreprenorul in varsta de doar 30 de ani. "Voi angaja să lucreze direct pentru mine doar pe cineva pentru care pot să lucrez la rândul meu. Este un foarte bun test", a mai spus Zuckerberg.

Asadar, nu exista o intrebare de baraj cu un singur raspuns perfect, seful Facebook bazandu-se mai mult pe chimia dintre el si viitorii angajati.

Foto: hdwallpapersinn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea