Cariera

# asistent #locuri de munca #anofm #programator #ingineri

Inginerii si lucratorii din industria textila, cei mai cautati pe piata muncii

Peste 8.000 de locuri de munca sunt disponibile in acest moment la nivel national, cele mai multe posturi fiind oferite in Bucuresti si in judetele Cluj, Iasi si Timis. Potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in perioada 14-20 februarie sunt inregistrate 8.023 de locuri de munca vacante.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt alocate 936 de locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru meseriile de inginer, subinginer si analist servicii clienti (113), asistent medical generalist (53), programator (51) si consilier vanzari asigurari (37).

Cele mai multe posturi, 7.087, sunt destinate persoanelor cu studii medii si profesionale si muncitorilor necalificati. Astfel, sunt oferite joburi pentru confectioner-asamblor articole din textile (616), muncitor necalificat in industria confectiilor (533), operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice (425) si sudor (241) si manipulant marfuri (227).

Cei interesanti de un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de pe raza domiciliului lor sau pot accesa site-ul oficial al ANOFM.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea