Cariera

#concediere #apple #facebook #apple store # postare facebook

Inca o concediere din cauza postarilor pe Facebook

Apple a decis desfacerea contractului de munca pentru un salariat care a incalcat normele interne, postand pe Facebook o serie de comentarii dispretuitoare la adresa unui Apple Store .

Afirmatiile defaimatoare la adresa magazinului in care isi desfasura activitatea salariatul contravin in mod evident politicii companiei Apple.

Socotind ca frazele postate pe site-ul de socializare au un caracter privat, angajatul a intentat proces companiei Apple, convins ca isi va recapata locul de munca, dar lucrurile au luat o intorsatura neplacuta pentru el.

Continuturile comentariilor postate de Crisp pe Facebook nu erau protejate, astfel incat un coleg invidios le-a sustras si le-a prezentat angajatorului fara probleme, printr-o simpla succesiune copy-share.

Apple precizeaza in contractele de munca ale celor 36 de mii de salariati care activeaza in sectorul vanzarilor cu amanuntul ca acestia nu pot face "comentarii vizand produsele Apple, sau observatii critice cu potential daunator marcii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea