Cariera

#munca #cariera #oecd #statistica #tari

In ce tari se munceste cel mai mult

Organizatia Economica pentru Cooperare si Dezvoltare a realizat recent o statistica a tarilor in care se munceste pe rupte si a celor in care munca este o adevarata relaxare.

Astfel ca in tari precum Coreea de Sud si Mexic angajatii muncesc de dimineata pana seara, in timp ce salariatii din Franta au un program de lucru mult mai flexibil si mai relaxant.

Conform statisticii realizate de Organizatia Economica pentru Cooperare si Dezvoltare, in Canada si in Irlanda se munceste mult mai putin decat in SUA, Marea Britanie, Grecia, Portugalia, Polonia sau Ungaria.

In schimb, in Germania, Spania, Italia, Olanda, Belgia, Norvegia si Finlanda, angajatii petrec foarte mult timp la munca, iar conditiile sunt la fel de aspre precum in China.

Pentru realizarea acestei statistici au fost luate in considerare media orelor lucrate pe saptamana, dar si varsta de pensionare prevazuta in legea statelor participante la acest studiu.

Sursa foto: incont.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea