Cariera

#turcia #angajari #joburi #bulgaria #tari angajari

In ce tari ai cele mai mari sanse sa te angajezi in aceasta vara

Esti in cautarea unui job, insa nu ai gasit pana acum niciun post potrivit pentru tine? In cazul acesta exista numeroase variante si in afara tarii. In tari precum Tawain, Brazilia, Peru sau Turcia se fac cele mai multe angajari in urmatoarele trei luni, potrivit unui studiu recent realizat de compania de recrutare Manpower.

"Companiile din toata lumea incep sa se obisnuiasca cu aceste conditii economice imprevizibile si devin din ce in ce mai agile in fata unui mediu aflat in continua schimbare", a motivat Jeffrey A. Joerres, presedinte si CEO al firmei ManpowerGroup.

Conform rezultatelor studiului, tarile din Europa care intentioneaza sa faca cele mai multe angajari in perioada verii sunt Turcia, Bulgaria si chiar Romania. Cele mai mici sanse de angajare sunt in Italia, Irlanda, Spania, Belgia, Olanda si Grecia.

Studiul celor de la Manpower a aratat, totodata, ca intentiile de recrutare in trimestrul al treilea din 2013 se vor reduce fata de aceeasi perioada a anului trecut in cele mai multe state.

Sursa foto: emaramures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea