Cariera

#angajati #angajati sexy #Relatii Clienti

In ce domeniu lucreaza cei mai sexy angajati

Cei mai sexy angajati se gasesc in domeniul Vanzari, arata un studiu recent realizat de compania CareerBuilder, care a facut un sondaj in aceasta privinta in randul a 3.000 de angajati din mai multe multinationale.

Potrivit studiului, cei mai inteligenti angajati sunt cei care lucreaza in IT, iar cei mai sociabili muncesc la serviciul Relatii Clienti.

Angajatii din departamentul Juridic se disting de restul colegilor lor prin prestanta si prin modul in care ii impresioneaza pe oamenii din afara companiei.

Rezultatele sondajului au aratat, de asemenea, ca 43% din angajati sunt nemultumiti de faptul ca in firme se creeaza bisericute, care fac diverse glume pe seama celorlalti colegi.

Printre cele mai discutate subiecte intre angajati se numara cele vazute la TV 21%, iar 9% au declarat ca interactioneaza cu ceilalti colegi doar in pauza de tigara.

"Un angajat din sase a declarat ca bisericutele de la locul de munca au un impact negativ asupra carierei lor si sunt contraproductive pentru firma", a declarat Rosemary Haefner, vicepresedintele HR al CareerBuilder.

Sursa foto: sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea