Cariera

#munca #cariere #romani #domenii

In ce domenii si tari vor sa munceasca romanii?

Locuitorii Capitalei au manifestat in luna septembrie un interes mai mare pentru locurile de munca din transport, dar si pentru cele din constructii. Fata de luna august, interesul pentru un job in transport a crescut cu 27%, potrivit datelor centralizate de revista Cariere.

Se observa ca in luna septembrie bucurestenii au aplicat cu 31% mai putin la ofertele de angajari din Marea Britanie. In schimb, a crescut cu 23% numarul aplicarilor pentru locurile de munca din Franta.

In cazul ardelenilor si banatenilor, numarul aplicarilor pentru joburile din Franta a crescut cu 10% in luna septembrie, in timp ce interesul pentru posturile vacante din Marea Britanie a scazut cu noua procente. Si in cazul Ardealului si Banatului se observa o crestere a apetitului pentru ofertele din domeniul transportului, cresterea fiind de 16%.

Aceeasi statistica arata ca joburile in Asia si Oceania au starnit interesul celor care locuiesc in zona Moldovei. Moldovenii au aplicat cu peste 172% mai mult la joburile oferite in aceste regiuni. De asemenea, se observa o crestere cu 27% a numarului celor care trimit CV-uri pentru ofertele pe vasele de croaziera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea