Cariera

#cariera #loc de munca #program de lucru # cum sa reusesti

Iata de ce vor sefii sa vii la serviciu cat mai devreme!

Chiar daca ai un program de lucru flexibil, pentru siguranta locului tau de munca este bine sa vii la serviciu cat mai devreme. Cercetatorii au stabilit ca persoanele aflate in functii de conducere prefera persoanele matinale, pe care le si remunereaza mai bine.

Potrivit unui studiu realizat de profesorii celei mai mari Universitati din Washington, foarte multi sefi fac o asociere intre seriozitatea angajatului si ora la care isi incepe munca zilnica, arata dailymail.co.uk.

Cercetatorii i-au supus pe coordonatorii de echipa unui test. Le-au cerut sa spuna care este orarul in care un angajat poate fi considerat perfoarmant, iar majoritatea au indicat intervalul 7.00-13.00. Studiul a demonstrat si faptul ca, in cele mai multe situatii in care un angajat a fost laudat de sefi pentru constiinciozitatea lui, acesta si-a inceput inca de a doua zi serviciul mult mai devreme.

Companii multinationale precum Google, Microsoft sau KPMG le permit salariatilor un program flexibil cata vreme isi duc sarcinile la indeplinire.

Foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea