Cariera

#joburi de acasa #salarii joburi # bonusuri performanta #posturi part-time

Iata ce salariu primesti daca vrei sa lucrezi de acasa

Vrei sa scapi de stresul sefilor si de naveta la serviciu? Atunci poti alege sa lucrezi de acasa. Numeroase companii au adoptat aceasta tehnica si ofera salarii destul de atractive.

Astfel ca, potrivit unui sondaj realizat recent de site-ul cariereonline.ro, joburile la domiciliu pot fi platite cu pana la 2.200 de lei lunar.

In general insa, salariile oferite de catre angajatori persoanelor care muncesc de acasa variaza intre 400 si 1.200 de lei lunar, insa pot creste destul de mult din bonusuri, care pot ajunge si la 50% din castigul initial, arata datele sondajului.

Posturile part-time pentru joburile de acasa sunt platite cu sume cuprinse intre 400 si 600 de lei pe luna, plus bonusuri de performanta.

In cazul posturilor full-time, remuneratia creste, aceasta incadrandu-se intre 1.000 si 1.200 de lei pe luna, la care se adauga, de asemenea, bonusuri.

Sursa foto: qbebe.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea