Cariera

#cumparare locuinta #angajare #cariera #casa #

Ia-ti casa sau apartament pana de Revelion! Cu noi visul tau poate deveni realitate!

Vrei ca visul tau sa devina realitate? De ceva timp vrei sa iti iei un apartament sau o casa? Satisfactia de a avea casa ta este de nedescris. Vrei sa fii pe picioarele tale, independenta si stabila financiar. Acum este momentul, o poti face rapid, nu asteptand multi ani.

Incepe munca la Studio20 ca model glamour in cel mai mare studio videochat, in orice oras din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si ia-ti apartament sau casa in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Orice model ce se angajeaza la Studio20 in perioada 16 septembrie si 31 octombrie poate primi apartamentul sau casa in rate cu dobanda zero chiar pe 1 ianuarie 2022!

Ce conditiile trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de oportunitatea de a avea casa mult visata?

  • Incepi prima logare la unul din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021
  • Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program).
  • Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. Nu ai nevoie de istoria veniturilor, declaratii fiscale, adeverinte, giranti.
  • Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru a-ti permite sa scapi de ele cat mai repede

Daca iti doresti cu adevarat casa mult dorita, esti inteligenta si perseverenta, cu chef de munca, contacteaza chiar acum sediul Studio20 din orasul tau.

Cu siguranta ai citit multe articole despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede.

Daca deja esti model videochat, stii ca poti castiga sume colosale intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, fara experienta necesara. Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

Pe langa multitudinea de beneficii oferite precum  training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa rapid in rate cu dobanda zero.

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti sa vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru ati atinge visul.

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza impreuna care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta.

Cea mai mare franciza de videochat din lume Studio20 are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Acestia isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Studio Videochat Constanta marca Studio20

Studio20 are o filiala si in Constanta realizata la cele mai inalte standarde Studio 20 si unde isi desfasoara activitatea o echipa tanara și entuziasta. Studio20 Constanta este unul dintre cele mai bune studiouri din Romania promovand valori precum: profesionalism, respect și atmosfera de lucru foarte placuta, echipa unita și atenta la nevoile modelelor de videochat,.

Misiunea Studio20 Constanta este de a fi alaturi de modelele de videochat ca acestea sa se realizeze nu numai financiar, dar și pentru a-și implini dorintele și de a-și gasi echilibrul material si spiritual. Toate acestea se realizeaza printr-o abordare glamour, inovatie constanta, conditii de lucru excelente, echipa fiind formata din specialiști traineri, marketing, profesor de limba engleza, make up artist și avand sustinerea intregii retele Studio20 Network.

Situat in zona de litoral a tarii, intr-una din cele mai bune zone ale orașului Constanta pe strada Mircea cel Batran 121, intr-o cladire moderna, pe 3 niveluri, formate din 12 camere, echipament de ultima generatie, mobila eleganta și de lux, Studio20 Constanta este pregatit sa primeasca tinere ambitioase care vor sa iși schimbe viata in bine.

 

Contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20, fie cel din Constanta sau din alt oras mare al tarii, daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, si un job ce iti asigura stabilitate financiara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea