Cariera

#Helinick.ro #angajati program #pontaj angajati #sistem pontaj electronic

Helinick.ro – Ordine, eficienta si securitate cu sistem pontaj electronic

Helinick.ro – Ordine, eficienta si securitate cu sistem pontaj electronic

Gestionarea timpului si eficienta angajatilor se afla in legatura directa cu succesul unei firme sau companii. Din acest motiv, metodele clasice de management trebuie inlocuite cu un sistem pontaj electronic performant, o metoda eficienta pentru crestearea productivitatii si nivelului de responsabilizare a personalului.

Aceste sisteme pot functiona independent sau conectate la sisteme de control acces, datele fiind, astfel, stocate intr-o singura baza de date.

Cine poate implementa un astfel de sistem?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu: oricine doreste sa detina controlul asupra activitatii angajatilor pentru mentinerea unui program de lucru bine organizat, dar si pentru optimizarea costurilor si cresterea profitului.

Altfel spus, nu doar firmele si companiile mari implementeaza sisteme de pontaj, ci si diverse institutii sau oameni de afaceri care detin proprietati lasate in grija unor angajati, a caror activitate trebuie de asemenea supravegheata.

In cadrul firmelor, un astfel de sistem permite intocmirea de rapoarte lunare privind performanta individuala a angajatilor.

Astfel, managementul poate vedea exact nivelul de productivitate si randamentul personalului, ceea ce sporeste seriozitatea angajatilor si creeaza noi posibilitati de dezvoltare profesionala, in functie de performante.

Sistemul de pontaj electronic, avantajos si pentru institutiile publice

De exemplu, acesta ar trebui sa fie prezent in toate spitalele si clinicile de stat sau private, intrucat asigura pastrarea unei igiene corespunzatoare, linistea pacientilor, precum si evidenta persoanelor care au acces in institutie. Mai mult decat atat, sistemul blocheaza accesul in spital in afara programului de vizita.

Pe langa firme si institutii publice, sistemul este adoptat in foarte mult zone rezidentale pentru a spori nivelul de securitate. Acesta ofera confort psihic, liniste si mai multa siguranta.

Din ce este alcatuit un sistem de pontaj?

Sistemele pot fi adaptate cerintelor de securitate dorite, dar si bugetului de care dispune fiecare client.

Componentele acestora sunt diverse, incepand cu terminalele necesare, pana la carduri, cartele, senzori optici si diverse alte accesorii.

In privinta software-ului utilizat pentru aceste sisteme, exista posibilitatea de colectare, analizare si calcul a datelor referitoare la timpul petrecut de angajati la locul de munca.

Pentru a fi cat mai utile, toate componentele sistemului sunt realizate din materiale de inalta calitate, deosebit de rezistente in mediul in care isi desfasoara firmele activitatea.

Produsele folosite de Helinick pentru sistemel de pontaj rezista la praf, variatii de temperatura, umiditate, raze UV si alti factori similari.

Ele fac fata chiar si celor mai dificile conditii de mediu (de exemplu, cel industrial) si au o durata de viata mare, indeplinind cu succes chiar si cele mai exigente cerinte.

Costuri reduse cu orice sistem pontaj electronic implementat de Helinick

Avantajele acestor tehnologii de ultima ora sunt numeroase, iar specialistii Helinick stiu cum le instaleze intotdeauna in favoarea clientului.

Astfel, pentru firmele si institutiile care doresc automatizarea completa a cailor de acces pentru a spori productivitatea personalului si a facilita ascensiunea organizatiei, exista variante numeroase de personalizare a sistemelor de pontaj.

Nu trebuie decat sa cereti ajutorul unei firme specializate, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru detalii suplimentare despre ofertele companiei, accesati website-ul www.helinick.ro  sau contactati specialistii Helinick: 0745.394.665.

                                                                                                                                                                                      Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele