Cariera

#cosmetica medicala #dermatocosmetice #frumusete #cosmetica #cosmetice

Frumusete ca la carte. S-a infiintat Facultatea de Cosmetica medicala!

Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures are, din acest an, un nou program de studii de licenta: Cosmetica medicala! Viitorii cosmeticieni vor avea studii superioare in domeniul ales si vor sti cum sa prepare produsele de infrumusetare. Absolventii acestui program de studiu vor primi calificarea de tehnicieni dermatoterapie estetica, validata de Autoritatea Nationala a Calificarilor.

 

 

Printre competentele dobandite in urma finalizarii studiilor in cosmetica medicala se numara: prepararea si conditionarea produselor cosmetice si dermatocosmetice, depozitarea, conservarea, distributia produselor cosmetice si dermatocosmetice, identificarea si stabilirea nevoilor de ingrijire a pielii, realizarea unui plan terapeutic si consilierea cosmetica sau utilizarea de tehnici si proceduri de baza in dermato-cosmetologie.

Dupa terminarea studiilor, absolventii se vor putea angaja in saloane, cabinete de infrumusetare, centre multifunctionale de tip SPA, in farmacii sau drogherii, in centre de diagnosticare computerizata sau in unitati de productie cosmetica si de igiena.

Programul de studii va fi de trei ani, iar la concurs sunt scoase 40 de locuri, din care 10 sunt finantate de la buget, iar 30 vor fi cu taxa de 3.000 de lei pe an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea