Cariera

#femei #manageri eficienti

Femeile, manageri mai eficienti decat barbatii

care ocupa functii de conducere sunt mai eficiente decat barbatii , deoarece sunt mult mai organizate si stiu sa comunice mai rapid cu subalternii, se arata intr-un sondaj realizat in randurile a 1.200 de angajati.

Potrivit realitatea.net, 38% dintre angajati considera ca femeile isi fac treaba mai bine decat barbatii, in vreme ce un procent de 33% din angajati nu sesizeaza vreo diferenta intra modul in care conduc atat barbatii, cat si femeile.

Sondajul arata ca 29% dintre barbati considera ca reprezentatii sexului masculin sunt mai buni in pozitii de management.

60% dintre intervievati sustin ca femeile sunt mai bune in functia de manager decat barbatii, deoarece sunt “mai intelegatoare” decat acestia. 51% din respondenti spun ca femeile sunt mult mai organizate, in vreme un procent de 38% apreciaza atentia pe care reprezentantele sexului frumos o acorda problemelor personale ale subalternilor.

Sondajul a fost realizat de firma britanica de resurse umane Reabur,  procentajul de respondenti fiind de 50 % barbati - 50 % femei.
 

Foto: advanttechsolution.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea